About Green Cube

Details

AS Green Cube Innovations er et privateid energiselskap med hovedkontor i Oslo. Vi er en stolt og pålitelig leverandør av både biodrivstoff og fossilt drivstoff gjennom våre merkevarer Eco-1 og Automat 1.

Automat 1 eies av Blue Energy AS som er et heleid datterselskap av AS Greencube Innovations.

Automat 1 driver en kjede av bensinstasjoner strategisk plassert i de sørlige delene av Norge, fra Arendal til Hamar, med den høyeste konsentrasjonen av stasjoner i Oslo og omegn på steder med høy privat og kommersiell trafikk.

Automat 1 har tatt rollen som prispresseren i drivstoffmarkedet. Med et hel-automatisert distribusjonsnettverk og våre 37 ubemannede stasjoner som selger bensin og diesel dekker vi 53% av Norges befolkning.

Du kan lese mer om Automat 1 her.

Eco-1 Bioenergi AS er en av Norges fremste spesialister på fornybar diesel og biofyringsolje. Selskapet er et heleid datterselskap av AS Green Cube Innovations og holder til i Oslo.

Eco-1 leverer fornybar diesel og biofyringsolje. Vår fornybare diesel brukes blant annet på personbil, buss, lastebil, ferge og båt, samt på anleggsplasser og i landbruket. Vi leverer også fornybar biofyringsolje til private boliger og næringsbygg. Fornybar biofyringsolje kutter lokale utslipp og er en utmerket erstatter for fossil fyringsolje. Biofyringsolje er tillatt også etter at forbudet mot fossil fyringsolje trer i kraft 1.januar 2020.

Vi er stolte av å kunne tilby fornybare erstatninger for fossil diesel og fossil fyringsolje. Alle våre produkter er sertifiserte, det vil si at de har en påvist klimanytte.

Du kan lese mer om Eco-1 og våre produkter og tjenester her.

© 2019 Green Cube